Retour

U bent verplicht het geleverde onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Schade en of breuk dient direct bij ontvangst gemeld te worden zodat de vervoerder hier aantekening van maakt dan wel u het product 'weigert'. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk of een nieuw exemplaar verzorgen of het bedrag van de aankoop crediteren. Voor schade en of breuk na ontvangst zijn wij niet aansprakelijk.

Voor overeenkomsten met consument waar uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, gelden de volgende uitzonderingen op de zichttermijn op producten die:
- tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van de koper;
- duidelijk van persoonlijke aard zijn of specifiek voor u besteld ;
- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
- snel bederven of verouderen;
- van audio en/of visuele opnamen, computerapparatuur of software e.a. waar de verzegeling van verbroken is.

In geval van 'consumentenkoop op afstand' geldt een zichttermijn van 14 dagen, waarbinnen de consument de overeenkomst eenzijdig kan ontbinden (herroepingsrecht). Voor de uitzonderingen hierop verwijzen wij u graag naar onze leveringsvoorwaarden. Binnen de zichttermijn kan de consument zonder opgave van reden en zonder dat boete verschuldigd is de overeenkomst ontbinden. De voorwaarde is dat de betreffende goederen gelijktijdig en in originele staat en verpakking, op rekening van de koper, aan Correct worden geretourneerd. Retourzendingen worden geaccepteerd als het product onbeschadigd en ongebruikt is en in de oorspronkelijke verpakking terugontvangen.

Mocht er specifiek voor u een product of artikel besteld worden buiten ons reguliere assortiment, bijvoorbeeld omdat u een ander maatvoering of kleur wenst, dan geldt het retourrecht niet (tot stand gebracht op uw specificatie).

U kunt uw retourzendingsaanvraag per email bekend maken door een bericht te sturen aan secretariaat@correct.net of per post Correct B.V., t.a.v. Secretariaat, Ceintuurbaan 111, 3051 KA Rotterdam (uitsluitend briefpost). Mocht u vóór verzending uw overeenkomst willen ontbinden en het bestelde is niet tot stand gebracht overeenkomstig uw specificatie, dan zullen er geen kosten in rekening gebracht worden.
Het adres van ons retour-magazijn is Correct Distributie, Pr. Frederik Hendrikstraat 65, 3051EN Rotterdam. Wilt u zo vriendelijk zijn om op de ingesloten factuur te vermelden dat het een retourzending betreft. De originele verpakking niet beschrijven, dit kan leiden tot waardevermindering wat bij restitutie van uw aankoopbedrag verrekend kan worden.