Betalen

Betalen bij Correct

Heeft u internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL en dit is één van de gemakkelijkste manier van betalen.

iDEAL, snel en veilig
U betaalt snel en veilig direct online via uw eigen bank.

  • U heeft geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken, alleen uw bankcalculator en bankpas of een digitale login.
  • Op werkdagen voor 18:00 uur met iDEAL besteld?
    Morgen in huis en voor het weekend geldt dat wij, voor bestellingen van grote en of zware goederen, u op maandag bellen om een afspraak maken te maken en kleinere artikelen (lichter dan 25 kilo) besteld in het weekend worden op maandag door PostNL bij ons afgehaald en normaal gesproken op dinsdag bij u afgeleverd. Mocht u een specifieke dag met ons willen afspreken, stuur dan een mail naar seretariaat@correct.net  of bel ons op +31104618618 tijdens winkelopeningstijd.
  • Indien u betaalt met iDEAL, dan komen er geen extra kosten bij.

Contant
Indien u contant wilt afrekenen, dan bent van harte welkom in onze winkel aan de Ceintuurbaan 111 te Rotterdam. Daar kunt u overigens ook met creditcard en pin betalen. Mocht onze eigen bezorgdienst bij u komen bezorgen, dan is pinnen ook mogelijk. Contant geld kunnen onze medewerkers i.v.m. hun veiligheid niet ontvangen. Indien u alsnog wel bezorgd wil hebben en met contant geld willen betalen, dan verzoeken wij u vriendelijk voorafgaand aan de bezorging, bij ons in de winkel langs te komen voor de betaling.

CreditCard, veilig en zeker

Wij accepteren ook creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse en Belgische aanbieders. Wij gaan hier uiterst correct mee om en beloven dat betaling hiermee veilig verloopt via een SSL-beveiligde server. Het wordt beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Zodra wij de creditcardgegevens hebben kunnen controleren, versturen we de bestelling die dag nog. Bij bepaalde aankopen, die u betaald per creditcard, geniet u extra verzekeringsvoordeel via uw Creditcard-maatschappij. Wij rekenen voor creditcard-betalingen in veel gevallen wel betaalkosten door. Het percentage vindt u bij het afreken-traject.

Onze bank- en Kvk-gegevens zijn:

ING Bank rekeningnummer: NL67INGB0000411549
ABN AMRO Bankrekeningnummer: NL82ABNA0496971794
BTW nummer: NL004389426B01
KVK nummer Rotterdam: 24-132355