Bellen en E-mailen naar Correct Koopjeskelder

Zo neemt u contact met ons op

010-4618618

Dagelijks telefonisch bereikbaar tijdens onze winkel-openingstijden.

verkoop@correct.nl

Afhankelijk van uw vraag spelen wij dit door aan één van onze specialisten.

Contactformulier

Vul het conactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Heeft u vragen over een product of uw bestelling, neem dan contact op met ons op. We helpen u graag. Product bezichtigen proberen of passen? Dat kan in onze winkel aan de Ceintuurbaan 111 te Rotterdam.

KPN heeft een nationale scan op bereikbaarheid uitgevoerd. Wij scoren in 100% van de gevallen op beantwoorden binnen 15 seconden door één van onze telefonistes, ook hebben wij 100% van de KPN-testmails binnen 24 uur beantwoord en ook duidelijk op iedere pagina van onze website ons telefoonnummer en emailadres herkenbaar.

Wij staan u graag te woord indien u vragen of suggesties heeft. Wij zijn dagelijks tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer +31104618618. Onze telefoniste verbindt u bij specifieke vragen door naar een medewerker in één van onze winkels of noteert uw telefoonnummer en zorgt er voor dat één van de verkopers zo spoedig mogelijk contact met u op neemt.

Uw emailbericht kunt u zenden naar verkoop@correct.net. Afhankelijk van uw vraag spelen wij dit door aan de specialist van één van onze afdelingen: Correct Electronics met Smart Wonen en de KoopjesKelder aan de Ceintuurbaan 111 of Correct Boat & Bike. Emailberichten behandelen wij daarom tijdens winkel-openingstijden. Wij streven er naar om uw bericht binnen 12 uur te beantwoorden, echter afhankelijk van de vraag kan het zijn dat wij het één en andere uit moeten zoeken en wij afhankelijk zijn van externe partijen. Hierdoor kan vertraging voorkomen. De beschikbaarheid van onze producten en de prijs kunt u ook vinden op de site (voorraadverschillen voorbehouden).

Wij hanteren dezelfde prijs in onze winkel als in onze thuiswinkel en de prijzen en voorraadindicaties op onze eigen site zijn realtime. Mocht u uw product via onze site willen bestellen en dan komen ophalen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in winkel aan de Ceintuurbaan 111 3051KA Rotterdam.